ΣΤΙΣ… ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ!

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ,
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

  Αναγόμωση ελαστικών

Τα αναγομωμένα ελαστικά -που μερικές φορές είναι γνωστά ως ελαστικά recap ή remolded ελαστικά- έχουν υποστεί μια διαδικασία ανακατασκευής, για να αντικατασταθεί το φθαρμένο πέλμα στα χρησιμοποιημένα ελαστικά με νέο πέλμα και να παραταθεί, έτσι, η διάρκεια ζωής του ελαστικού.

Τα αναγομωμένα ελαστικά αντιστοιχούν σχεδόν στο ήμισυ όλων των ελαστικών φορτηγών στην αγορά της Κρήτης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις θέσεις οδήγησης και στην έλξη ρυμουλκούμενου, καθώς και σε θέσεις διεύθυνσης σε μη επιβατικά οχήματα μεταφοράς.

Βουλκανιζατέρ

Επισκεφθείτε το βουλκανιζατέρ Τροχός & Κίνηση – Ριτζάκης & ΣΙΑ Ε.Ε., στα Χανιά, για ταχεία, οικονομική και -πάνω απ’ όλα- ασφαλή επισκευή και αντικατάσταση των ελαστικών σας! Το προσωπικό μας διαθέτει όλη την απαραίτητη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που εγγυώνται, απόλυτα, την ασφάλεια του οχήματός σας και των επιβατών του.

Με ευθύνη και συνέπεια, αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που απαιτείται για την τοποθέτηση, την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση ελαστικών και ζαντών οχημάτων ιδιωτικής και επαγγελματικής χρήσης. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε εξασφαλίζουν, πάντα, άριστα αποτελέσματα εργασίας.

Οι συμβουλές και το service μας προσφέρονται σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να απολαμβάνετε άριστη εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη απόλυτα στις οικονομικές σας δυνατότητες!

Ελαστικά - Ζάντες

Σε εμάς θα βρείτε ό,τι ψάχνετε σε ελαστικά και ζάντες όλων των ειδών και τύπων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε προϊόντα κορυφαίων εταιρειών του χώρου, διασφαλίζοντας για εσάς και το όχημά σας ασφάλεια στο δρόμο, αλλά και υψηλή αισθητική!

Η μακρόχρονη εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία μας θα προσδώσουν στο όχημα, τη μηχανή ή το φορτηγό σας άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές, με αισθητική και γούστο.

Επισκεφθείτε μας για να βρούμε, μαζί, την ιδανική λύση για εσάς, μια λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες του οχήματός σας, αλλά και στο πορτοφόλι σας!

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Η εταιρεία Ριτζάκης είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και διοικείται από μια ομάδα φιλικών μηχανικών. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας διαθέτουν πλούσια εμπειρία και γνώση της αυτοκινητοβιομηχανίας. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε ποιότητα επισκευής σε όλα τα οχήματα που περνούν από το συνεργείο μας, στα Χανιά. Η ομάδα μας αποτελείται, επίσης, από ντόπιους και, γι’ αυτό, είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας, καθώς βοηθάμε την κοινότητά μας και συμβάλλουμε στην ασφάλεια των συντοπιτών μας στο δρόμο!

Με άρτια τεχνογνωσία και μηχανήματα/εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε επισκευή οχημάτων. Θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν άριστες υπηρεσίες και γι’ αυτό εργαζόμαστε βάσει των υψηλότερων προτύπων. Μπορείτε να επισκευάσετε το όχημά σας μαζί μας, όποτε είναι βολικό για εσάς!

Είμαστε στη διάθεσή σας, οποτεδήποτε μας χρειαστείτε.

Roadside Service

Μην αφήνετε τα… ξαφνικά προβλήματα του οχήματός σας να σας εμποδίζουν! Η εταιρεία Ριτζάκης διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και την εμπειρία για να εντοπίσει προβλήματα-βλάβες και να επισκευάσει το όχημά σας, γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Είμαστε κοντά σας και μέσω της υπηρεσίας Roadside Service! Καλέστε μας για να φροντίσουμε, άμεσα, για τις ανάγκες σας.